szezon

2021.10.20. 11:04

A csabai Pajtában már csúszkálhatnak a jégen

Szerdán délelőtt megkezdődött a jeges szezon a Csabai Rendezvénypajtában, megnyitotta kapuit ugyanis a Csabai Korcsolyapálya.

Ny. L.

20211020 Békéscsaba Jégkorong edzés a Rendezvénypajtában fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Hégelyné Győrfi Ilona, a Csabai Rendezvényszervező Kft. programigazgatója elmondta, az első két napon, szerdán és csütörtökön ingyenes a korcsolyapálya használata.

Régóta várták ezt a pillanatot a jégkorongosok /Fotók: Bencsik Ádám/

– Immáron a hatodik szezonunkat kezdtük meg, és arra törekedtünk, hogy már az őszi szünetben felhőtlen kikapcsolódást biztosítsunk a diákoknak, felnőtteknek, családoknak. Kiemelten fontosnak tartjuk a pandémia után a közösségi élet újraindítását. A legmagasabb minőségű élményt kívánjuk nyújtani, ezért új, innovatív hang- és fénytechnikát kapott idén a jégpálya.

Ez az állandó otthona a Csabai Farkasok Jégkorong Egyesületnek, melynek tagjai alig várták, hogy az ő korcsolyájuk is a jeget karcolja. A Farkasok immáron ötödik évadjukat kezdik meg a magyar bajnokságban, ahol négy utánpótlás korosztályú és egy felnőtt csapatot is indítanak.

Kiss Roland. a Csabai Farkasok sportigazgatója elmondta, egyre többen érdeklődnek ezen sportág iránt, mindig vannak új jelentkezők.

Kiss Roland. a Csabai Farkasok sportigazgatója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában