szezon

2021.10.20. 11:04

A csabai Pajtában már csúszkálhatnak a jégen

Szerdán délelőtt megkezdődött a jeges szezon a Csabai Rendezvénypajtában, megnyitotta kapuit ugyanis a Csabai Korcsolyapálya.

Ny. L.

Hégelyné Győrfi Ilona, a Csabai Rendezvényszervező Kft. programigazgatója elmondta, az első két napon, szerdán és csütörtökön ingyenes a korcsolyapálya használata.

Régóta várták ezt a pillanatot a jégkorongosok /Fotók: Bencsik Ádám/

– Immáron a hatodik szezonunkat kezdtük meg, és arra törekedtünk, hogy már az őszi szünetben felhőtlen kikapcsolódást biztosítsunk a diákoknak, felnőtteknek, családoknak. Kiemelten fontosnak tartjuk a pandémia után a közösségi élet újraindítását. A legmagasabb minőségű élményt kívánjuk nyújtani, ezért új, innovatív hang- és fénytechnikát kapott idén a jégpálya.

Ez az állandó otthona a Csabai Farkasok Jégkorong Egyesületnek, melynek tagjai alig várták, hogy az ő korcsolyájuk is a jeget karcolja. A Farkasok immáron ötödik évadjukat kezdik meg a magyar bajnokságban, ahol négy utánpótlás korosztályú és egy felnőtt csapatot is indítanak.

Kiss Roland. a Csabai Farkasok sportigazgatója elmondta, egyre többen érdeklődnek ezen sportág iránt, mindig vannak új jelentkezők.

Kiss Roland. a Csabai Farkasok sportigazgatója

Ezek is érdekelhetik