Hrivnák Tünde

2021.09.09. 06:55

Vadászat divatosan: sikert aratott a tótkomlósi tervező kollekciója

Az országos vadásznapon mutatta be a minap a tótkomlósi, Pro Urbe-díjas Hrivnák Tünde divattervező egyedi tervezésű magyar vadászkollekcióját. Az egyedi ruhakollekció megálmodója bemutatja a vadászat iránt elkötelezett hölgyeknek a női vadászat ihlette viseleteket a szeptember végén kezdődő vadászati világkiállításon is, ahol három divatbemutatót tart. 

Fotó: Perl Photography

Hrivnák Tünde, a tótkomlósi Pro Urbe-díjas divattervező, a BY ME márka megálmodója tartott divatbemutatót nemrégiben Gödöllőn, az országos vadásznapon. A tervező a magyar hagyományok és eredeti magyar nemzeti értékek fontosságát jeleníti meg kollekcióin keresztül.

Nagy sikert arattak a természet, az erdő ihletette ruhái, balról a harmadik Hrivnák Tünde

A ruhákat eredeti magyar kézi hímzéssel, kézzel készített szőttessel, kézzel készült csipkékkel díszíti, amelyek tökéletesen illeszkednek az aktuális divattrendekbe. Ezúttal a női vadászruha Wondeer divatmárka kollekcióját mutatta be.

Fotók: Perl János

Aki kíváncsi volt arra, hogy vadászott egy király és udvartartása, és milyen volt a dámanyereg, amelyben Erzsébet királyné lovagolt, az ellátogathatott a vadásznapra. Egyéb, szemet gyönyörködtető látványban is része lehetett.

Hrivnák Tünde divattervező a vadászat különleges világába engedte bepillantani a vendégeket a női vadászat ihlette viseleteken keresztül. Divatbemutatóján fantasztikus kollekciójának egyedi darabjait vonultatták fel a csinos modellek.

„Szeretettel várjuk divatbemutatónkra, ahol az egyedülálló és világszinten is egyetlen, eredeti magyar kézi hímzéssel díszített, egyedi tervezésű magyar vadászkollekció látható” – így invitálták a hölgyeket és a kíváncsi urakat az eseményre. A tehetséges divattervező érdeklődésünkre elmondta, a magyar vadász ruhakollekció minden darabja egyedi tervezésű.

– Megteremtettük a magyar vadászok álmát. Saját, magyar viseletet, amit a természet, az erdő, a vadászat ihletett. Az országos vadásznapon, fantasztikus természeti környezetben, a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastélyban és parkjában bemutathattam a ruhákat. Jólesett a rengeteg elismerés – nyilatkozta Hrivnák Tünde.

Kapcsolódó cikk:

https://www.beol.hu/orszag-vilag/kovacs-zoltan-ilyen-komplex-kiallitast-magyarorszag-meg-nem-rendezett-4224569/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában