szellemi örökség

2021.09.26. 10:04

Piknikre gyűltek össze a szarvasiak

Hétvégén tartották az első Magyarország Közepi Pikniket Szarvason az Erzsébet-ligetben.

V. E.

Az esemény a Magyarország Közepe Egyesület szervezésében valósult meg, amelynek célja, hogy a település egységét, közösségét és szellemi örökségét megőrizze, gyarapítsa és az ebben résztvevőket segítse.

A rendezvényen helyi, főként gasztronómiai cégek, vállalkozók mutatkoztak be, voltak különböző vetélkedők és bemutatók, amiket zene és tánc színesített. Volt például sör-virsli verseny, karate-, torna-, ételkészítés-, evezés- és újraélesztés bemutató, valamint FlashMob, a Jerusalema című dalra.

Fotók: Dankó Béla/Facebook

A piknikre Dankó Béla országgyűlési képviselő is ellátogatott. Elmondta, a hangulat és az idő is kiváló volt egy ilyen jó közösségi programhoz, amit sok gyermekes család választott hétvégi programjának Szarvason. Hozzátette, bízik abban, hogy a gasztronómiai esemény hagyománnyá válik a településen, majd gratulációját fejezte ki a szervező egyesületnek az ötletért és a megvalósításért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában