Dánfok

2021.07.10. 21:17

Hello Summer Party és strandkézi fesztivál várta az érdeklődőket

Második alkalommal rendezték meg a Hello Summer elnevezésű strandpartyt szombaton délután a Békés-Dánfoki Üdülőközpontban.

P. G.

20210710 Békés Dánfoki Beach Party Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

A szabadstrandon ezúttal is számos program várta az érdeklődőket. Volt nyolc órás live Dj Set Dj Oszival, a mozogni vágyókat AquaFitness várta több alkalommal is a nap folyamán, a gyerekek számára trambulin és légvár szolgált kellemes időtöltéssel, ahogy a vízi ugrálóvárat is sokan keresték fel a hétvége első napján. Emellett rengeteg ajándék talált gazdára a látogatók között, a 18 éven felüliek pedig ingyenesen koktélt is kóstolhattak.

Fotók: Imre György

Ezzel párhuzamosan szervezték meg az első Békés Megyei Strandkézi Fesztivál, amely remek, illetve látványos összecsapásokat hozott, és szintén nagyon sok érdeklődőt vonzott Dánfokra.

Hegyesi Szilárd, a Békés Turisztikai és Szolgáltató Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta, a rendezvények jelentős érdeklődés, több száz látogató résztvétele mellett zajlottak, a helyiek mellett a közeli településekről, például Gyuláról, Békéscsabáról, illetve Sarkadról is érkeztek érdeklődők a programra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában