köszöntés

2021.07.02. 15:00

Elkezdődött a nyári diákmunka Békésen

Ismét fiataloknak nyújt munka- és egyben tapasztalatszerzési lehetőséget a békési önkormányzat. Szerdán délután a polgármesteri hivatal nagytermében köszöntette Kálmán Tibor polgármester azokat a diákmunkásokat, akik megkezdhetik feladatukat az önkormányzatnál.

P. G.

– Idén júliusban ismét elindul az immár hagyományosnak számító Nyári diákmunka program, melynek során harminc, 16 és 25 év közötti, nappali tagozaton tanuló diák vállalhat munkát intézményeinkben – tudtuk meg a polgármestertől. A közigazgatástól a turizmusig, a szociális munkától a sportig számos területen engednek betekintést Békés életébe a fiatalok számára, akik keresetük mellett tapasztalatokkal is gazdagodhatnak.

– Meggyőződésem, hogy a napi szintű feladatvállalás komoly segítséget jelent mindannyiuk számára a pályaválasztás, illetve jövőképük felépítése terén – olvasható Kálmán Tibor polgármester közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában