Semmelweis-nap

2021.07.08. 07:11

Egészségügyi szakembereket köszöntöttek Mezőberényben

Semmelweis-nap alkalmából köszöntötte a városháza dísztermében az egészségügyben dolgozókat az önkormányzat nevében Siklósi István polgármester.

P. G.

Siklósi István üdvözölte az egészségügyi dolgozókat /Fotó: BMH/

Fotó: Gal Andras

A városvezető megköszönte a szakemberek elmúlt hónapokban tanúsított megfeszített munkáját és helytállásukat a járvány által nehezített helyzetben. Kiemelte, az egészségügy területén néhány évforduló is kapcsolódik az idei évhez, így emlékeznek Nádházi János gyógyszerész születésének 90. évfordulójára, a Főnix Orvosi Centrum megalakulásának 20. évfordulójára, és ide sorolható a jelenlegi városi bölcsőde 10 éves jubileuma is.

Siklósi István üdvözölte az egészségügyi dolgozókat /Fotó: BMH/

Dr. Hegyi Ibolya fül-orr-gégész főorvos ugyancsak köszöntötte a szakembereket, a hivatásban dolgozó munkatársait és Semmelweis Ignác tevékenységére is kitért. A köszöntők után Soós Emőke „mesélt” a meghívottaknak.

A rendezvényen többek között jelen volt a szakemberek mellett Körösi Mihály alpolgármester, Madarászné Bereczki Zsuzsanna és dr. Burján Katalin önkormányzati képviselő. Továbbá Csiborné Such Anita védőnő, a Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat munkatársa, aki a közelmúltban Steller Mária Védőnői Díjat vehetett át Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában