Kondoros

2021.06.08. 18:12

Érdemes kupakokat dobálni a fémszívbe

Számos megkeresés érkezett Ribárszki Péter polgármesterhez, hogy a helyiek szívesen látnának kupakgyűjtő szívet. Ami amellett, hogy védi a környezetet, az összegyűlt, pénzre váltható kupakok révén rászoruló gyermekeknek és családoknak nyújthat támogatást.

Ny. L.

– Kétegyházán a közelmúltban adtak át egy ilyen kupakgyűjtőt. Dr. Rákócziné Tripon Emese polgármestert kerestem meg, aki önzetlen, nagylelkű felajánlással élt városunk számára. Térítésmentesen elkészítették Kondorosnak a kupakgyűjtő szívet – emelte ki Ribárszki Péter.

– Polgármester asszonnyal és Horcsák István intézményvezetővel közösen, immár a végleges helyén, a Hősök terének az óvoda előtti részén átadtuk a gyűjtőedényt. Kis óvodásaink kupakokkal teli kosárkákkal érkeztek, lelkesen dobálták a kupakokat a fémszívbe.

Fotók: Ribárszki Péter/Facebook

Dr. Rákócziné Tripon Emese egy lakatot hozott magával a szív ürítőnyílásának lezárásához, melynek kulcsait átnyújtott Ribárszki Péternek. Kondoros polgármestere arra kérte a helyieket, hogy a háztartásukban keletkezett kupakokat ne a szemétbe dobják, hanem a kihelyezett tárolóedényben helyezzék el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában