oktatás

2021.06.26. 14:27

A felnőttképzésről értekeztek az andragógusok Békéscsabán

A felnőttképzésről tartottak előadásokat szombaton délelőtt az Andragógusok Nyári Akadémiáján (ANYA) az Euro-Consult Oktatási és Tanácsadó Központban. A szakemberek többek között megosztották tapasztalataikat az online képzésről, szó esett arról, hogy milyen szerepet játszik a felnőttképzés a vállalatok életében, de beszéltek az oktatás múltjáról és jelenéről is.

B. O.

20210626 Békéscsaba Andragógiai nyári akadémia előadás a képen Szabó István előadó fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Dr. Malatyinszki Szilárd az oktatási központ igazgatója, a Kodolányi János Egyetem adjunktusa elmondta, az idei alkalom a szakmai beszélgetések, előadások mellett arra is lehetőséget ad, hogy kiadványaikat is bemutassák az érdeklődőknek. Úgy fogalmazott, szerették volna azt, hogy a szakértők, a felnőttképzésben dolgozók ne csak a számítógép előtt ülve, hanem immár testközelből is megismerhessék a különféle szakmai anyagokat, könyveket, tanulmányokat, és azokat a kutatásokat, amelyeket az elmúlt időszakban folytattak.

Szabó István, a megyei kormányhivatal képzési szakügyintézője is előadást tartott /Fotó: Bencsik Ádám/

Az eseményen bemutatták azt a rendhagyó konferenciakötetet, amely egyfajta tiszteletadás, de egyben visszaemlékezés is dr. Micheller Magdolna professzor emerita pedagógusi munkájára, pályafutására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában