Koronavírus Békésben

2021.05.31. 16:38

Újabb vakcinaszállítmány érkezett Békéscsabára

Többféle vakcina is érkezett hétfőn a megyeszékhelyre, a Békés Megyei Kormányhivatalba.

N. T.

Bkscsaba, 2021. mjus 31. Dek Attila, a Bks Megyei Kormnyhivatal Kzegszsggyi-Jrvnygyi szakgyintzje (b) az AstraZeneca brit-svd gygyszergyr s az Oxfordi Egyetem kzs fejleszts, koronavrus elleni vakcinjt mutatja, mellette Srosi Tams, a Bks Megyei Kormnyhivatal Npegszsggyi Fosztly fosztlyvezetje a Bks Megyei Kormnyhivatalban Bkscsabn 2021. mjus 31-n. Ezen a napon a hivatalba a Moderna amerikai biotechnolgiai cg, az amerikai Johnson & Johnson lenyvllalata, a Janssen egyadagos, valamint az AstraZeneca brit-svd gygyszergyr s az Oxfordi Egyetem kzs fejleszts, koronavrus elleni oltanyagai rkeztek meg. MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Az MTI tudósítása szerint az újonnan érkezett oltóanyagokat Deák Attila, a Békés Megyei Kormányhivatal Közegészségügyi-Járványügyi szakügyintézője és Sárosi Tamás, a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály főosztályvezetője vette át.

A szállítmány tartalmazta az AstraZeneca brit-svéd gyógyszergyár és az Oxfordi Egyetem közös fejlesztésű, koronavírus elleni vakcináját, valamint a Moderna amerikai biotechnológiai cég és az amerikai Johnson & Johnson leányvállalata, a Janssen egyadagos koronavírus elleni oltóanyagát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában