Koronavírus Békésben

2021.05.07. 18:55

Idén sem lesz Kézműves Sörfesztivál Gyulán

A hazánkban és a világban fennálló vírushelyzet kapcsán úgy döntöttünk, hogy a Gyulai Kézműves Sörfesztivált idén sem rendezzük meg – tájékoztatták hírportálunkat közleményükben a szervezők. Mint kiemelték, az elmúlt bő egy év alatt megtanulták, hogy a megszokottnál csak sokkal rövidebb távra lehet tervezni, ami sajnos a fesztiválszervezőkre fokozottan igaz.

P. G.

– Mára olyan közelségbe került a fesztivál időpontja, hogy döntenünk kellett. Tekintettel arra, hogy az idén június 10. és 12. között terveztük a Kézműves Sörfesztivált, hosszas egyeztetés után azt a nehéz döntést hoztuk, hogy az idei évben az elmarad – tették hozzá.

– A járvány miatt még mindig lehetetlen megmondani, hogy milyen szabályozások várhatóak akár pár nap vagy több hét múlva. Ez fokozottan igaz a tömegrendezvények, fesztiválok látogatási feltételeire. Végül hangsúlyozták, bíznak abban, hogy a 2022-ben újult erővel folytathatják a 2018-ban életre hívott fesztivált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában