Mi a csoda!?

2021.05.25. 17:30

Éves bérlet a nyereményük a csabai alkotóknak

Kihirdették a Jókai színház által meghirdetett Mi a csoda!? címet viselő pályázat eredményeit a napokban ­– adta hírül a társulat.

V. N.

Baji Miklós Zoltán és Berényi Nagy Péter is zsűrizett /Fotó: BMH/

A közel ötven beérkezett mű közül Seregi Zoltán, Baji Miklós Zoltán, Berényi Nagy Péter, Laurinyecz Zoltán és Vámos Zoltán választotta ki azokat a műveket, amelyek leginkább megkapóak voltak a számukra, és a legjobban visszatükrözték a pályázat szellemiségét.

Baji Miklós Zoltán és Berényi Nagy Péter is zsűrizett /Fotó: BMH/

Így végül a három első helyezett az ötödikes Lipovszky Rebeka, az elsős Mezei Hanna és a másodikos Kiss Anna Blanka lett. Az ő nyereményük egy-egy egész éves bérlet a Jókai színházban. Mivel nagyon sok szép alkotás született, ezért számos különdíj is gazdára talált. Bócsik Lili Admira a Fővárosi Nagycirkusz soron következő bemutatójára kapott meghívást.

Biháryová Biankának versét egy közkedvelt színész fogja elküldeni neki egy videófelvételen. Kun Annabella, Marján Csilla és Kazun Tilda pedig egy meseelőadásra kaptak jegyet a felnőtt kísérőikkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában