Koronavírus Békésben

2021.04.13. 18:47

Szendviccsel lepték meg a mentőket Békéscsabán

Nagy nyilvánosságot kapott húsvétkor az a hír, miszerint lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz, amiben egy férfi sérelmezi, hogy szolgálatot teljesítő bajtársaik ebédet vásároltak. Békéscsabán pont fordítva gondolkodnak: szendvicsekkel köszönték meg az életmentő munkát.

G. Cs.

A fővárosi esetről a bejelentő fényképet is készített, melyen az látszik, ahogyan a mentőegység egyik tagja (a kötelező távolságot tartva) hamburgert kér elvitelre egy Szentendrei úti büfénél – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook bejegyzésében.

A bejelentő, elhíresült fotója

Azóta rengetegen álltak a mentők mellé, a megbecsülés kinyilvánítása Békéscsabán sem maradhatott el. Az egyik szendvicsárusítással foglalkozó üzletben az alábbi kép fogadta a vásárlókat:

Kedves Békéscsabai Mentőállomás dolgozói!

Hálánk jeléül fogadjátok nagyon sok szeretettel ezt a kis apróságot. Ti, akik napi szinten megállás nélkül az emberek életéért küzdötök, igenis megérdemlitek, hogy pár percre hátradőljetek és élvezzétek a finom falatokat. Köszönjük az összes egészségügyben dolgozó embernek, hogy vagytok nekünk. Köszönjük a kitartó és áldozatos munkátokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában