login csoport

2021.04.07. 07:40

Húsvéti nyuszikra vadásztak az eleki gyerekek

Húsvéti nyuszivadá­szatot szervezett a Login csoport a hétvégén, Eleken.

V. N.

– A húsvéti hagyományok sajnos lassan feledésbe merülnek, ezért úgy gondoltuk, ideje gyermekközelivé tenni az ünnepet. A tojásvadászatot idén szerveztük meg először, így még gyerekcipőben járt a kezdeményezés – számolt be az esemény egyik ötletgazdája, Tóth Balázs.

Hozzátette, még élénken élnek benne gyerekkorának szép emlékei, mikor nagyapja minden húsvéthétfő reggelén tojásvadászatot rendezett az unokáknak, ezt az élményt akarta átadni az utókornak.

Örömmel keresték a nyuszikat

– A nyusziexpedíciót a közösségi oldalunkon hirdettük meg, majd „kincsestérképpel” segítettük a lelkes kalandorokat, a több mint hatvan darab tojással és csokinyuszival megpakolt csomagokat a város tíz pontján rejtettük el. A kisebbek a családjukkal, a nagyobb gyerekek egyedül indultak szerencsét próbálni, mindenki a maga módján keresgélte az elrejtett kincseket – avatott be minket Kecskés Andrea, az idén alakult Login csoport egyik tagja, majd megjegyezte, a program ingyenes volt a résztvevőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában