közlekedés

2021.04.19. 10:48

Forgalomkorlátozás lesz a 47-es főúton, Csorvásnál

Burkolatfelújítás miatti forgalomkorlátozásra lehet számítani ezen a héten a 47-es főúton, Csorvásnál.

beol.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Burkolatfelújítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 47-es főúton Csorvás belterületén április 19-e és 23-a között, hétfőtől péntekig. A közel két kilométeres szakasz felújítása során szakaszos, félpályás sávlezárásra és 30 km/órás sebességkorlátozásra kell számítani. A forgalmat jelzőlámpák és jelzőtáblák irányítják – olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében.

A szakemberek felhívják a közlekedők figyelmét, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában