fejlesztés

2021.04.14. 08:13

Akár a falakat is megmozgatják Békésen

Nagyszabású fejlesztés zajlik a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban – tájékoztatott Kálmán Tibor polgármester. Mint elmondta, ezekről a folyamatban lévő és előkészítés alatt álló munkálatokról is egyeztettek a minap az intézmény vezetőjével, Dr. Pappné Darida Andreával.

P. G.

Fotó: Janos Gazso

Mint megtudtuk, a polgármester az igazgatóval és Polgár Zoltán beruházásokért felelős alpolgármesterrel közösen tekintette át az épületben zajló felújítási munkálatokat, amelynek során a célszerűbb helykihasználás jegyében megújul az aula és a közösségi tér, valamint a recepció is. Mozgatható falak segítségével több célú konferenciateremként és tanteremként is használható helyiségeket alakítanak ki. A színházteremhez tartozóan az igényeknek megfelelően a hangosító helyiség is megújul az intézményben.

Polgár Zoltán is szemrevételezte a felújítást /Fotó: G. J./

– Ezek a változások nem csupán a tárgyi feltételek javulását jelentik, hanem megteremtik a városi kulturális élet teljes reformjának lehetőségét, mely a városvezetés elképzeléseivel és igazgató asszony programjával egybevágnak – fogalmazott Kálmán Tibor. – Biztos vagyok benne, hogy a járványhelyzet enyhülésével beinduló közösségi és társadalmi élet hatékony színtere lesz a kulturális központ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában