Koronavírus Békésben

2021.03.21. 14:54

Több szomorú rekord is megdőlt a koronavírus miatt Békésben

Ahogyan azt a napi adatokból is láthatjuk, Békés megyében is jelentősen megnőtt a koronavírus-fertőzöttek száma, ami már rohamosan közelít a tizenhatezer felé. Cikkünkben összeszedtük az elmúlt egy hét statisztikáit, amelyeket napi bontásban is láthatnak, olvashatnak.

N. T.

20210225 Szombathely Folytatódik az oltakozás Szombathelyen Rendben üzemelnek az oltópontok. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: Kiss Kálmánné kapta meg a második adag Pfizer oltást.

Forrás: MW/Archív

Fotó: Cseh Gábor

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, folyamatosan zajlik az oltás, már 1 563 242 fő a beoltottak száma, ebből 474 891 fő már a második oltását is megkapta.

A tizedik héten is vizsgálták országszerte a szennyvizet. Az eredmények meghaladták az őszi járványcsúcs esetében tapasztalt értékeket. A kutatásból akkor kiderült, hogy Békéscsabán a koncentráció a mérsékelt kategóriába sorolható.

Heti vizsgálatunkhoz a koronavirus.gov.hu honlapjáról kölcsönöztük az adatokat. Az első infografika a Békés megyei fertőzöttek számát, valamint annak emelkedését mutatja napi bontásban.

A következő kutatásunk során az országos statisztikákat vizsgáltuk meg közelebbről. Ezen az táblán a fertőzöttek, valamint az elhunyt betegek számát láthatjuk.

Tekintse meg infografikánkat animálva is:

[video width="800" height="2000" mp4="https://www.beol.hu/wp-content/uploads/2021/03/6332756Alcimsorhozzaadasa.mp4" poster="https://www.beol.hu/wp-content/uploads/2021/03/6332757Alcimsorhozzaadasa.jpg" loop="true" autoplay="true"][/video]

Tekintse meg előző vizsgálatunkat is!

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/rohamosan-kozelit-a-tizenotezerhez-a-bekes-megyei-fertozottek-szama-3780817/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában