Dirty Slippers

2021.03.03. 13:59

Negyedmillió megtekintésnél jár a gyulai zenekar új klipje

A gyulai Dirty Slippers zenekar számára pörgősen indult az idei esztendő: az idei év egyik első videóklipje az ő nevükhöz fűződik.

B. O.

Fotó: Ritok-Filip Aron

A Lobó-Szalóky Lázár és Bodrogközy Rita szerzőpáros által írt Rendetlen gyerek című nóta azonnal meghódította a közönség szívét, már közel negyedmillióan tekintették meg.

Videó: Dirty Slippers Official

A gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban rögzített képanyag Ritók-Filip Áron rendező és Héjja Krisztián énekes, kreatív munkatárs ötlete alapján készült, melyben Lobó-Szalóky Lázár, a zenekar vezetője idilli gyermekkorába tér vissza, és nosztalgiázva énekel a fiatalság szépségeiről. A dalban, melyen a vonós hangszereket leszámítva mindent Lobó-Szalóky Lázár szólaltat meg, hegedűn Dávid István, csellón pedig a zenekar producere, a nemzetközi hírű George Shilling működik közre. A videóklip közel negyedmillió nézettséggel a legnézettebb kisfilmje lett a Dirty Slippers-nek, a Kárpát-medence rádiói pedig előszeretettel játsszák a slágert.

Bodrogközy Rita és Lobó-Szalóky Lázár

– A Rendetlen gyerek egy őszinte lelki kitárulkozás, nosztalgia a csodás és gondtalan gyermekkorba. Ez a dal, valamint a készülő Vársz valahol című lemezünk is a zenekart oda, ahová én mindig pozicionálni szerettem volna zeneileg, a legérettebb albumunk előfutára. Hálásak vagyunk, hiszen az, hogy ennyire sok pozitív visszajelzést kaptunk mind a közönségtől, mind a médiától rendkívül szívet melengető érzés akkor, amikor a pandémia miatt nem tudunk már a közönségünkkel jó ideje találkozni. Sok újdonság is várható a zenekar háza táján, érdemes lesz követni a fejleményeket – árulta el Lobó-Szalóky Lázár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában