Koronavírus Békésben

2021.03.22. 15:23

Fertőtlenítik a közterületeket Hunyán

Továbbra is zajlik Hunyán a közterületi padok, buszmegállók, terek és intézmények környezetének fertőtlenítése – tájékoztatta szerkesztőségünket Hegedűs Roland polgármester. A településvezető elmondta, 2-3 naponta történik mindez, határozatlan ideig.

P. G.

– A fertőtlenítőszerrel szeretnénk megelőzni a vírusok megtelepedését, mely a mostani helyzetben nagyon fontos. Szeretném kiemelni, hogy a fertőtlenítőszer az egészségre teljesen ártalmatlan – tette hozzá a polgármester. Mint elmondta, amennyiben valaki a frissen kezelt felülettel érintkezne, a területek környezetében plakátot helyeztek ki, amelyen szerepel, mi ilyenkor a teendő és az is, hogy milyen összetevői vannak a szernek.

Hegedűs Roland külön kiemelte a közfoglakoztatásban dolgozók szerepét, akik a számos feladatuk mellett ebben az intézkedésben is lelkiismeretesen tevékenykednek.

A település játszótereit is távol tartják a vírusoktól

Hangsúlyozta, nagyon fontosnak tartja, hogy mindent megtegyenek a nehéz járványügyi helyzetben a védekezés, a megelőzés érdekében, ezért gondoskodnak a fertőtlenítésről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában