belvízhelyzet

2021.02.20. 17:37

Problémát okoz a csapadék Bélmegyeren

Több mint százmilliós, vissza nem térítendő pályázati forrásból oldják meg a belvízproblémákat Bélmegyeren – tájékoztatott a polgármestere.

B. O.

Perecz Sándor elmondta, időről időre gondot okoz a hirtelen lezúduló nagyobb csapadék: számos esetben öntötte el víz a község belterületi utcáit, ezt szeretnék orvosolni a támogatás által.

A településvezető fontosnak tartja a község által elnyert pályázatok mielőbbi megvalósítását, és minden elérhető fejlesztési forrásért küzdeni fog. Elárulta, a mostani projekt célja a belvízkárok megszüntetése, a belterületi vízelvezetés megoldása. A projekt során létrehoznak egy megfelelő csapadékvíz-elvezető rendszert.

Mint megtudtuk, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával a községben az Alkotás, a Berényi, a József Attila, a Petőfi és a Vasút utcában, valamint a Szélső és a Szik soron oldódik meg a belterületi csapadékvíz elvezetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában