Fehér László

2021.01.03. 16:20

Rekordfogással búcsúztatta az óévet az orosházi sporthorgász

Az orosházi új homokbányában Fehér László sporthorgász az óév utolsó horgászatára készült december 30-án. Szenvedélyének szentelte azt a napot. Reggel 7 órakor ült a botok mellé. Késő délután akadt a horgára a rekorder tükörponty. Ezen a helyen ez volt a horgász eddigi legnagyobb fogása.

Cs. I.

– A türelem és a kitartás végül kifizetődik

– fogalmazott az orosházi fiatalember közösségi oldalán, aki hírportálunk érdeklődésére azt is elmondta, négy éve egy cég teszthorgásza. Amikor a 16 kilogramm 30 dekagrammos tükörpontyot kiemelte, aznap még másik három nagyobb (egy 16 kilogramm 20 dekagrammos, egy 13 kilogramm 30 dekagrammos és egy 10 kilogramm 10 dekagrammos) halat is kifogott, természetesen valamennyit visszaengedte a fotózkodás után.

Fehér László a rekorder tükörponttyal /Fotó: BMH/

A húsz éve horgászó László eddigi legnagyobb hala a nagyszénási homokbányából akadt a horgára (21,5 kilós tőponty), de ugyanekkora tokhalat fogott már Lajosmizsén. Eddigi legnagyobb tükörpontya 18 kilós volt.

Fehér László abban bízik, hogy hamarosan 20+os álomhatárt is sikerül átlépni az orosházi új homokbányában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában