advent - galériával

2020.12.04. 11:18

Ünnepi díszbe öltözött Orosháza

Amikor esteledik, amikor az óvodák, iskolák kiürülnek, akkor telik meg Orosháza belvárosa. Az adventi várakozás heteiben most nem a főtér, hanem a Kossuth utca, a templomkert és az Árpád-kert nyújt több élményt, látványt. Van ott mesekönyv, meg díszes szánkó, adventi koszorú és díszítésre váró kisebb, nagyobb fenyőfa. No meg a sziporkázó fények káprázata.

Cs. I.

Orosháza is idén másként készül a karácsonyra, ám a szépség, a díszes megjelenés nem hiányozhat a belvárosból. Ezért tehetnek maguk, a helyi lakosok is.

A szerző felvételei

Új elemként, a városi advent keretében, a Petőfi művelődési központ bejáratával szemben fényfüzérrel ellátott fenyőket helyeztek ki. Ezeket tovább díszíthetik az adventi időszakban. Aki kedvet érez, helyezzen el akár saját készítésű díszt a fenyők egyikén, hozzájárulva ezzel a belváros ünnepi hangulatához.

– Idén nem tudunk találkozni az adventi vasárnapok programjain, hiszen a legfontosabb most, hogy vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, de a városi ünnepi hangulat megteremtésén sokan dolgoznak ezekben a napokban – fogalmaznak az ötletgazdák felhívásukban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában