képviselő-testület

2020.12.22. 15:33

Táblagépeket adományoztak Pusztaföldváron

A veszélyhelyzetben sokkal kevesebb a rendezvény. A Pusztaföldvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat életében is rendkívüli az idei év.

Cs.I.

Sonkolyos Szabolcs, Sajtosné Farkas Anita és Hajdúné Kovács Klára a laptopok és táblagépek átadóján /Fotó: BMH/

Képviselő-testületük úgy döntött, költségvetésükből (majd egymillió forint értékben) egy nemes ügyet támogatnak: vásárolnak a Szent Imre Katolikus Általános Iskolának két laptopot és huszonegy táblagépet, ezzel is segítve az oktatást.

– Ha online tanításra-tanulásra kellene átállni, akkor azoknak a rászoruló tanulóknak adhat az iskola gépet, akiknél ilyen nincs, vagy több gyermek kénytelen osztozni otthonukban egyetlen számítástechnikai berendezésen – mondta hírportálunknak Hajdúné Kovács Klára igazgatónő.

Sonkolyos Szabolcs, Sajtosné Farkas Anita és Hajdúné Kovács Klára a laptopok és táblagépek átadóján /Fotó: BMH/

Az új eszközök a földvári oktatásnak, a diákoknak és tanáraiknak komoly segítség a veszélyhelyzet idején, de később is – ezt kiemelte az átadón Sonkolyos Szabolcs polgármester.

Az átadáskor a Pusztaföldvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviseletében jelenlévő Sajtosné Farkas Anitától megtudtuk, ötvenegy kiló szaloncukrot ajándékoznak a roma családoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában