mozaikkereső

2020.12.11. 07:20

Hírlap előfizetésével most Ön is nyerhet

A mai nappal megkezdődik a Békés Megyei Hírlap Mozaikkereső játéka. A Tv Műsor.hu magazinban találja azt a játékszelvényt, amellyel Ön is részt vehet a játékban.

MW

A Békés Megyei Hírlap hűséges előfizetői számára indította el kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. a Mozaikkereső játékot, amelyen összesen 19 egymillió forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED-tv-t, 19 laptopot, 19 állóporszívót és 19 tabletet sorsolnak ki, hogy mind a 19 lap elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért.

A fődíj pedig a két Toyota Yaris Hybrid, amelynek egyikét Ön is megnyerheti!

A pontos játékmenet a következő: a mai, azaz december 11-ei Tv Műsor.hu magazinban jelenik meg a játékszelvény, amellyel részt vehet a játékban. A mai naptól tíz napon keresztül megjelenik egy mozaikdarab, amelyet a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani.

Játékunkon akár egy vadonatúj autó büszke tulajdonosa is lehet.

2021. január 13-ig kell beküldeni a játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal. A játékszelvényen fel kell tüntetni a beküldő összes szükséges adatát, és beküldeni a megfelelő címre. Amennyiben mégsem sikerül mind a tíz mozaikdarabot összegyűjteni, akkor keresse a december 23-ai számot, amelyben egy Joker darab szerepel! Ezt a darabot bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthatja.

A játékban a hírlap előfizetői vehetnek részt, tehát 2020. december és 2021. január havában is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét.

A napilaponkénti nyeremények sorsolása 2021. január 28-án 10 órakor, az összevont fődíj sorsolása 2021. január 29-én 10 órakor közjegyző jelenlétében lesz.

A sorsolás menete az alábbiak szerint alakul: a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi összevontan, a 19 napilap játékosai között kerül kisorsolásra. Az 1 millió forint értékű bevásárlókártya, a LED-tv, a laptop, az állóporszívó és a tablet közül pedig napilaponként egy-egy darabot vihetnek haza a szerencsés nyertesek.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. Keresse a szelvényt a TV Műsor.hu magazinban! Játsszon velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában