Koronavírus Békésben

2020.12.18. 18:05

Ajándékokkal teszik szebbé a megyei kórházban fekvő gyermekek ünnepét

Kovács Gréta Tünde, a Fidelitas Dél-alföldi regionális igazgatója pénteken számolt be arról az akcióról, mely során egy összefogásnak köszönhetően ajándékcsomagot kaptak a Békés Megyei Központi Kórházban fekvő gyermekek.

N. T.

Kovács Gréta Tünde, a Fidelitas Dél-alföldi regionális igazgatója, a Békés megyei Fidelitas elnöke hírportálunknak elmondta, hogy karácsony közeledtével különösen nehéz lehet a kórházban töltött idő, ezért is szeretnének az ajándékokkal hozzájárulni a gyermekek gyógyulásához, valamint az adventi időszak szebbé tételéhez. Kovács Gréta Tünde, valamint alelnökei, Zahorán Kitti, Serfecz Dávid és Szák Balázs az ajándékokat a megyei kórházak gyermekosztályaira juttatták el Békéscsabán, Orosházán és Gyulán.

Békéscsabára is megérkeztek az ajándékok /Fotók: Fidelitas/

Megtudtuk, hogy a Fidelitas akció sikerességéhez hozzájárult Zalai Mihály, Békés Megyei Önkormányzat elnöke, Herczeg Tamás, országgyűlési képviselő, Kovács József, országgyűlési képviselő, Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere, Kálmán Tibor, Békés város polgármestere és Hanó Miklós, Békéscsaba város alpolgármestere, valamint Olsák István Mátyásné vállalkozó.

Az ajándékozásra Zalai Mihály is felhívta a figyelmet, az elnök " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán osztotta meg a boldog pillanatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában