Fehér-Pusztai Alapítvány

2020.09.29. 13:00

A csorvási Papp Flórián kapta az ösztöndíjat

Idén Papp Flórián, az orosházi Székács József Evangélikus Általános Iskola és Gimnázium tanulója kapta meg a dr. Fehér Dezső, a lovassport atyja által életre hívott Fehér-Pusztai Alapítvány ösztöndíjat. Az elismerést Csorvás díszpolgárával való egyeztetés után minden évben az intézmény egyik csorvási diákja veheti át. A díjat hagyományosan a Csorvásiak Baráti Társaságának közgyűlésén adják át.

G. P.

Ördögné Fehér Eszter kuratóriumi elnök az osztályfőnökével való megbeszélés után így jellemezte Papp Flóriánt:

– Családi neveltetéséből adódóan közvetlen, őszinte és tisztelettudó fiú. Tanulmányi átlaga jó, mindig törekszik a jobb eredmény elérésére. A közössége, osztálya érdekében is sokat vállal, kiveszi a részét az osztályt érintő események megszervezéséből. Ötleteit, javaslatait elfogadják, osztálytársai is tudják, hogy számíthatnak rá. Segítőkész, nyitott, érdeklődő. Olyan tanuló, aki komolyan veszi a feladatait, és megtalálja az egyensúlyt a tanulás és a hobbija, a motorozás között.

Papp Flórián Ördögné Fehér Eszter kuratóriumi elnökkel /Fotó: Szente Károly/
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában