nyereményjáték

2020.09.24. 07:29

Még nem késő! Legyen tiéd szeptemberben a hónap fogása!

Békés megye horgászaitól várunk fotókat és sztorikat értékes nyereményekért. Legyen tiéd a hónap fogása!

Forrás: Shutterstock

A nyár közepén indult versenyünkön a megye horgászaitól várunk szép fotókat és izgalmas sztorikat – cserébe havonta értékes nyereményeket nyerhetnek játékunk résztvevői a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu jóvoltából.

Keressék fel a hónap fogása oldalunkat, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk az érkező képeket és szöveges beszámolókat. A megmérettetés harmadik, szeptemberi fordulójára szeptember 30-ig még lehet nevezni.

Bármennyire is magányos és csendes sportnak tartják a horgászatot, a nagy fogásokat remek dolog megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni pedig az egyik legjobb közösségi időtöltés.

Ajándék jár a legtöbbeket lenyűgöző fogásokért

Mindezt a játékot természetesen nem tét nélkül hirdettük meg. Olvasóink szavazatai alapján októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait. A három legnépszerűbb képért minden hónapban ötezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket, szeptemberben például hűtőtáskát ér.

Hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában