Állatkertek éjszakája

2020.08.28. 18:19

Kulisszák mögé kalauzolták a látogatókat Szarvason

Titkok a parkból címmel csatlakozott az Állatkertek éjszakája elnevezésű országos programhoz pénteken a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark.

V. E.

Körömi Krisztina, az állatpark vezetője elmondta, ezúttal is színes programokkal készültek látogatóiknak az Állatkertek éjszakája keretében.

Kovács Nóri és Tusjak Emma rendszeresen látogatják az állatparkot /Fotók: Babák Zoltán/

Részletezte, délutántól minden félórára jutott egy-egy valamelyik programelemükből, melyeket idén a titkok tematikájára főztek fel, hiszen tapasztalataik szerint nagyon sokan kíváncsiak arra, hogy mi zajlik a kulisszáik mögött.

Így a kezdéskor már szarvas és vaddisznó dagonyázással várták az érdeklődőket, akik a későbbiekben láthattak még állatorvosi vizitet és orvosi eszköz bemutatót dr. Zima Jánossal, teknős karbantartást, vendégállatokkal, látványetetéseket – például az európai bölényeknél, fakó keselyűknél és szürke farkasoknál -, valamint részletes tájékoztatást kaphattak a fajokról. Érdekesség az állatok éjszakai életének látványa, amelyre a 21 óráig tartó nyitvatartás ad lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában