Termékbemutató

2020.08.27. 15:04

Kondoroson találkoztak a kertbarátok, díjazták a süteményeket is

Békés Megyei Kertbarát Körök Regionális Termékbemutatója vette kezdetét csütörtökön Kondoroson, a művelődési házban. Az eseményen adták át az első ízben meghirdetett süteményverseny díjazottjainak elismerését is.

N. T.

A programon a házigazda Kondorosi Kertbarát Kör mellett a Szarvasi Tessedik Sámuel Kertbarát Kör, a Gyomaendrődi Dr. Tóth Elek Kertbarát Kör, a Békésszentandrási Kertbarát Kör és az Orosházi Mohácsy Mátyás Kertbarát Kör tagjai vettek részt és mutatták be termékeiket, saját termesztésű zöldségeket, gyümölcsöket, virágokat és a a belőlük elkészített finomságokat, valamint a Kondorosi Kertbarát Kör saját programsorozatán belül készített fecskefészkeket is.

/Fotók: Oláh Péter/

A csütörtök délelőtti megnyitó ünnepségen Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere és Hovanecz András, a helyi szervezet elnöke köszöntötte a megye öt településéről megjelent tagokat. Az eseményen a városvezetőt a hosszú évek alatt elvégzett folyamatos figyelméért és támogatásáért Tiszteletbeli tag címmel tüntették ki.

Díjazták a süteményverseny résztvevőit is

– Büszke vagyok a civil szervezetre, országos szinten is kimagasló a kondorosi kertbarátok összefogása és aktivitása. A rengeteg gratulációt és az elismerő szavakat átadom a tagságnak, munkájukat és hozzáállásukat (ahogy tettem ezt a megnyitó ünnepségén is) itt is köszönöm! Büszke vagyok rá, hogy ilyen egyesület vezetője lehetek – mondta Hovanecz András főszervező.

A bemutató csütörtöktől szombatig ingyenesen látogatható.

Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere (balról a negyedik) és a Kertbarát kör vezetői

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában