kezdeményezés

2020.06.20. 18:38

Férfi klub alakult Békéscsabán

Férfi Klub alakult az Egyensúly AE Egyesület Család és KarrierPontjában Békéscsabán, szombaton délelőtt – tájékoztatta hírportálunkat Herczegné Számel Annamária, a család és karrierpont vezetője

P. G.

Fotók: Lehoczky Péter

Fotó: LP6DMK2

Mint elmondta, intézményük eddig elsősorban nőknek, gyermekeknek, családoknak szervezett programokat, legújabb kezdeményezésükkel viszont szerették volna azt is megerősíteni, hogy a társadalomban mennyire fontos szerepet töltenek be a férfiak, az édesapák.

Fotók: Lehoczky Péter

– Bár az esemény a vasárnapi Apák napjához kapcsolódott, nem csak édesapák, hanem olyan férfiak is csatlakoztak, csatlakoznak a klubhoz, akiknek még nincs gyermekük, de azonosulnak a jótékony, karitatív célokkal – tette hozzá. Az alapítók már megfogalmazták elképzeléseiket, számos tervet tűztek ki maguk elé. A nyitórendezvényen egy magaságyást alakítottak ki az programnak helyet adó intézményben, míg legközelebb várhatóan egy bölcsődét fognak kifesteni.

– Mintegy húsz ismert, közéleti férfi alkotja jelenleg a kis csapatot, de abban bízunk, hogy a jövőben még sokan vállalnak szerepet a klubban – tette hozzá Herczegné Számel Annamária.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában