Rendelnek a csabai fogorvosok, újraindul az ellátás

A fogászati rendelés újraindításáról és a páciensek fogadásának menetéről egyeztetett a minap a városházán Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának Békés megyei elnökével, Ianosné dr. Gurzó Máriával, valamint dr. König János fogorvossal – jelezte a városvezető a Facebook oldalán.

L. B.

Forrás: Shutterstock

A szakemberek elmondták: békéscsabai fogászati alapellátás orvosai telefonos időpont-egyeztetést követően, a szigorú higiénés szabályok betartása mellett fogadják az azonnali ellátást igénylő betegeket.

Az ellátottak egészségének védelmében a váróban és a rendelőben az előírásoknak megfelelően, folyamatosan gondoskodnak a fertőtlenítőszeres tisztításról. A rendelési idő alatt a szellőztetés folyamatos. A betegellátást a rendelőben minden esetben megelőzi a lázmérés. Óránként maximum két beteget fogadnak, de két páciens között minimum 15 perces időkaput biztosítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában