Idén nyáron nem ehetünk fesztiváli pogácsákat Kétegyházán

Rákócziné Tripon Emese, Kétegyháza polgármestere a minap határozatot hozott arról, hogy idén nem tartják meg a május 31-ére tervezett Családi Egészség- és Gyermeknapot, valamint az augusztus 15–16-ai 14. Kétegyházi Pogácsafesztivált.

Ny. L.

A polgármester elmondta, szabadtéri nagyrendezvények augusztus 15-éig nem tarthatók, és a szervezésre sem lenne már elegendő idő. Másrészt a programok költségvetéséből hárommillió forintot átcsoportosítottak a koronavírus-járvány miatti kiadásokra.

Ez magában foglalta, foglalja többek között a szájmaszkok varratását, a közterületeken a rendszeres fertőtlenítést, a fertőtlenítő szerek beszerzését, a gyermek számára a melegétel házhoz szállítását. A pogácsafesztivált elhalasztani nem akarták, és igazából nem is tudták volna, ugyanis szeptemberre már megvannak a programok, például a Mihály-napi Sokadalom. Így az a döntés született, hogy a következő pogácsafesztivált jövő nyáron tartják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában