trianon

2020.05.05. 11:43

Békési ötletre szólhatnak a harangok

Trianon 100 – Szóljanak a harangok! címmel tett felhívást közzé a békési dr. Szuromi Pál kezdeményezésére a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány a tagság és a partnerszervezetek támogatásával Trianon százéves évfordulója kapcsán. Ennek részeként felekezettől függetlenül kérik a Kárpát-medencei egyházközségeket és gyülekezeteket, hogy harangozással és imával emlékezzenek Trianon százéves évfordulójára június 4-én 16 óra 30 perckor.

P. G.

A program plakátját a szintén békési kötődésű Pálmai Panna készítette. A kezdeményezők kérik, hogy a résztvevők a harangszó után mondjanak el egy Miatyánkot a magyar nemzet egységéért és a keresztény, keresztyén hit védelmében.

– Bízunk benne, hogy hozzánk hasonlóan sokan fontosnak tartják a keresztény hit és a nemzeti összetartozás erősítését, és csatlakoznak kezdeményezésünkhöz – fogalmaztak a hírportálunkhoz is eljuttatott közleményükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában