Könyveket visznek házhoz az orosházi olvasóknak

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár, a nagyszámú igényre, ami már eddig is eljutott hozzájuk a könyvtárhasználók részéről, április 14-től bevezeti a Könyvet házhoz szolgáltatást. Jelezni kell e-mailben, vagy telefonon, hogy milyen könyvre lenne szükség, és kiviszik.

Cs. I.

A könyvek kiválasztásában segíthet a katalógusuk, amit a honlapon keresztül elérhet bárki.

A szolgáltatás kialakításánál figyelembe vették a Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának állásfoglalását, valamint más könyvtárak gyakorlatait, így az alábbi feltételekkel lehet könyvet és más könyvtári dokumentumot igényelni.

- Kölcsönzésre csak könyvtártagok részére van lehetőség

- Csak Orosházára van lehetőség kiszállításra

- Egy olvasónál egyszerre maximum tíz dokumentum (könyv, hangoskönyv, CD, DVD) lehet kint.

- A kint lévő könyveket a kiszállításkor veszik vissza. A visszahozott könyveket a polgármesteri hivatalban egy ózongenerátor segítségével fertőtlenítik, és várhatóan két nap után lesznek ismét kölcsönözhetőek.

- Igényüket olvasóink e-mailben vagy telefonon jelezhetik munkanapokon, 8-12, 13-16 óra között: [email protected] tel.: (68) 413-696, 412-384

- A könyvek kiszállítása kizárólag egészséges emberek részére történik. Otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házikaranténban lévő személyek részére nem végezhető.

- A szabályok természetesen változhatnak. Április 14-től várják jelenkezéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában