Ingyen segítenek a megyei ügyvédek

A Békés Megyei Ügyvédi Kamara, figyelemmel a kialakult veszélyhelyzetre, a veszélyhelyzet időtartamára, tagjai közreműködése útján felajánlja, hogy ingyenes telefonos tanácsadással – Pro Bono – segíti az arra rászoruló állampolgárokat – tájékoztatta hírportálunkat dr. Legeza László.

P. G.

Forrás: Shutterstock illusztráció

A Békés Megyei Ügyvédi Kamara elnöke hírportálunknak elmondta, húsz ügyvéd vállalta, hogy részt vesz a kezdeményezésben, és a hozzájárul a járvány miatt nehéz helyzetbe került emberek ilyen módon történő támogatásában. Az ügyvédek keddtől csütörtökig, 10 és 15 óra között várják az érdeklődők hívását.

– Úgy gondoljuk, hogy a legtöbben munkaügyi problémákkal kapcsolatban keresnek majd minket – fogalmazott hírportálunknak dr. Legeza László. – Természetesen lesznek olyan problémák, amelyekről elegendő telefonon egyeztetni, és vélhetően olyanok is, amelyek esetén személyes konzultáció is szükségessé válhat a megfelelő előírások betartása mellett.

A szakemberek nevét, elérhetőségét, a tanácsadással érintett jogterületeket ide kattintva olvashatják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában