Hiányoznak az orosházi ovisok, szeretetvideót készítettek

Orosházán, az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda munkatársai videóüzenetet küldtek a legkisebbeknek, mert az ovisok nagyon hiányoztak az óvónőknek, dajkáknak.

Cs. I.

– Négy csoportban 67 óvodásunk van, március 16. óta azonban nem látjuk őket. Már nagyon hiányoznak. Amikor az óvoda falai között dolgoztunk, annyira üres volt minden. A kicsik nyüzsgése, kacagása nélkül rossz volt megélni a mindennapokat. Igaz, küldjük a versikéket, barkácsoláshoz az ötleteinket, a játékos feladatlapokat, de ez a kapcsolat nem az igazi – tette hozzá Szőke-Molnár Csilla óvodavezető.

Az orosházi óvónők, dajkák a farsangot is vidámabbá tették /Archív fotó/

Az országban egyre több helyről küldenek üzeneteket gyerekeknek iskolák, pedagógusok. Gondoltak egyet az orosháziak és készítettek magukról fotókat, megosztották gondolataikat, így született meg az a szeretetvideó, amit feltettek a világhálóra, s amelyben arról biztosítja 8 óvónő és 4 dajka a kicsiket, hogy nekik mennyire hiányoznak az óvodásaik. A szülők, a gyerekek is örömmel fogadták, rengeteg visszajelzést kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában