Hálózatkarbantartást végez az NKM Gyulán és Csabán

Az NKM Áramhálózati Kft. alapvető feladata a folyamatos áramellátás biztosítása szolgáltatási területén az országos krízishelyzetben is. Az otthoni munkavégzés és a távoktatás energiahátterének biztosítása miatt társaságuk több áramszünettel járó előre tervezett munkát elhalasztott.

Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszabb távon zavartalan és biztonságos maradhasson – folyamatos felülvizsgálat mellett – továbbra is szükséges elvégezni a tervezett fejlesztési és karbantartási munkákat a megfelelő biztonsági intézkedések megtételével.

Az NKM az ügyfelek igénye alapján hálózatot bővít Békéscsabán

Békéscsabán az ügyfelek igénye alapján több helyszínen végez karbantartást és bővítést a kis- és középfeszültségű hálózaton áprilisban az NKM. A legszükségesebb tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz áprilisban Békéscsabán több utcában.

Az NKM munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. Ahol lehetőség van rá, a szakemberek aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás.

Az NKM hálózatkarbantartást végez Gyulán

Gyulán a közép és kisfeszültségű hálózaton csak az elengedhetetlen karbantartási munkákat végzi el a szolgáltató áprilisban. A legszükségesebb tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása.

A munkák idején időszakos áramszünet lesz áprilisban Gyulán néhány utcában. Az NKM munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből.

Ahol lehetőség van rá, a szakemberek aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás.

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról az ügyfelek ide kattintva tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában