Őszre halasztotta programjai többségét a Várszínház

A március második felében és áprilisban tervezett kamaratermi előadásokat, programok többségét őszre halasztotta a Gyulai Várszínház.

A március 26-29-re tervezett Harag György emlékkiállítás, konferencia és középiskolás színjátszó fesztivált október 1-4-én tartják meg. Acsai Roland Farkasok című darabja április 23-ra tervezett ősbemutatóját július 21-ére tervezik.

– A nyári összművészeti fesztivál programja (benne a Márai Sándor Napokkal, a Shakespeare Fesztivállal, a Halmos Béla Népzenei és Világzenei Fesztivállal, a Vár Jazz Fesztivállal, az Erdélyi Héttel, történelmi drámákkal, vígjátékokkal, musicalekkel) a vészhelyzet kihirdetése előtt 95 százalékban készen volt. Hogy mit sikerül megvalósítani belőle, az nagyban függ a vészhelyzet végének időpontjától, a bemutatók koprodukciós partnereinek és a vendégelőadások színházainak korábban nem tervezett nyári programjaitól.

Nagy valószínűséggel kitolódik az évadjuk, és augusztus második felében is lesznek előadások a Gyulai Várszínházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában