Békés

2020.03.31. 14:53

Négysoros járda váltja az ösvényt

A napokban elkészült a békési ligetben az új járdaszakasz, amely az eddig ösvényként ismert ligeti szakaszt fogja sármentessé tenni – tájékoztatta hírportálunkat Mucsi András önkormányzati képviselő.

L. B.

– Tapasztaljuk, hogy a lakosság nemcsak a kiépített járdákat, burkolt útszakaszokat veszi igénybe a közlekedéshez, hanem gyakran rövidíti az utat és új ösvényeket tapos ki – fogalmazott Mucsi András. Hozzátette, így van ez évek óta a ligetben, ahol például sok diák halad keresztül a reggeli és esti időszakokban a szakiskola irányába. A fiatalok mellett természetesen mások is közlekednek ott. Mint hangsúlyozta, a fejlesztés azért is volt fontos, mert alkalmazkodni kell a lakossági igényekhez.

– Az esős időben sáros szakaszt most négysoros járda váltja fel: a héten készült el a járda, amely a grund pályáitól a ligeti hídig ér – tette hozzá. Mucsi András ibrányi önkormányzati képviselőként már évek óta szorgalmazta a probléma rendezését, amelynek ezt az új formáját választotta az önkormányzat. A jó időt kihasználva a BKSZ elvégezte a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában