Mobilról is vásárolhatunk menetjegyet a Volánbusznál

Hétfőtől érhető el a Volánbusz Zrt. új alkalmazása, melynek segítségével okostelefonon keresztül is megvásárolhatjuk menetjegyeinket. A társaság a mobiljegy bevezetésével igyekszik tovább csökkenteni az országos vírusveszélyt. Szerdától járataikon tanszüneti menetrend lép érvénybe.

N. T.

Budapest, 2019. október 28. A Volánbusz Zrt. által üzemeltetett Kelenföld autóbusz-állomás a fõváros XI. kerületében az Etele téren, amely elõvárosi, valamint regionális járatokat indít és fogad. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Jászai Csaba

Fotó: Jászai Csaba

A hétfőn útjára induló alkalmazás listájában megtalálható a Volánbusz Zrt. valamennyi helyközi jegyfajtája, és azon települések helyi díjterméke is, ahol a társaság a szolgáltató. A menetjegyek egy utazásra érvényesek, illetve vásárlást követően legkorábban két perccel használhatóak fel. Az applikáció működéséhez mobil-adatkapcsolat szükséges.

A Volánbusz-mobiljegy megjelenésétől függetlenül ugyanúgy elérhetőek a megszokott papíralapú jegyek, illetve bérletek is.

A társaság a honlapján gyűjtötte össze a legfontosabb tudnivalókat, gyakori kérdéseket.

A Volánbusz Zrt. sajtóközleményében a menetrendekkel kapcsolatos változásokra is felhívta a figyelmet. – Március 25-én, szerdán üzemkezdettől tanszüneti menetrend lép érvénybe. Az országos veszélyhelyzettel összefüggő, a társaság autóbuszjáratait, menetrendjét, jegy- és bérletváltási szabályait érintő változásokról utasaink a volanbusz.hu/koronavirus oldalon tájékozódhatnak – írják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában