Békéscsaba

2020.03.06. 14:25

Herczeg Tamás fejlesztési igényekről tárgyalt a polgármesterekkel

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a Magyar Falu Programban érintett települések polgármestereivel tárgyalt pénteken.

L. B.

A Békés megyei 1. számú választókerület azon településeinek polgármestereivel tárgyalt a minap Békéscsabán Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, amelyek érintettek a Magyar Falu Programban – olvasható a politikus Facebook-oldalán. Azaz egy asztalhoz ült Csabaszabadi, Csorvás, Gerendás, Kétegyháza, Kétsoprony, Kondoros, Telekgerendás és Szabadkígyós vezetőivel.

Forrás: Herczeg Tamás Facebook-oldala

Herczeg Tamás jelezte, átbeszélték a hazai forrásból megvalósuló, a magyar kormány által a kistelepülések fejlesztésére indított program tapasztalatait, illetve az idei pályázati lehetőségeket.

Az országgyűlési képviselő elmondta, a legnagyobb igény talán a belterületi utak fejlesztésére mutatkozott, ugyanakkor szóba kerültek olyan területek is, amelyekre jelenleg nincs pályázati lehetőség az Magyar Falu Program keretében.

– A felmerült javaslatokat – mint a közvilágítás, a települések központi buszmegállóinak felújítása – képviselni fogom, és továbbítom Gyopáros Alpárnak, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztosnak – hangsúlyozta Herczeg Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában