Az év párja

2020.02.04. 09:35

Legyen a tiétek a ráadás nászút! Még nem késő nevezni!

Idén is útnak indítottuk évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Az év párja fotópályázatunkat. Ha ti is 2019-ben esküdtetek örök hűséget egymásnak és szeretnétek egy romantikus ráadás nászutat nyerni, töltsétek fel legkedvesebb esküvői fényképeteket, gyűjtsetek minél több szavazatot, és nyerjétek meg a szuper nyeremények egyikét!

H. D.

Legyetek Ti az év házaspárja és nyerjetek egy ráadás nászutat a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, vagy egy gyertyafényes romantikus vacsorát! Amennyiben 2019-ben házasodtatok össze, és megyénkben laktok, akkor ide kattintva tudjátok feltölteni esküvői fotótokat.

Utána nincs más dolgotok, mint hogy mozgósítsátok ismerőseiteket, és szerezzetek minél több szavazatot, hogy a Tiétek legyen a szuper nyeremények egyike!

Még nem késtetek le semmiről, hiszen egészen február 13. 12 óráig lehet nevezni és szavazni. Eredményhirdetés: 2020. február 14.

A kreativitásból idén sincs hiány, hiszen a klasszikus és elegáns felvételeken kívül érkezett pár mókás, jó kedvre derítő és igazán egyedi esküvői kép is. Ezekből szemezgettünk.

Ágnes és László

 

 

Fruzsina és Gábor

Még több felvétel Az év párja oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában