Magyar Falu Program

2020.02.08. 13:42

Harminc kilométeren várhatók útfelújítások a megyében

Újabb felújítások várhatók az országos közutakon a megyében a Magyar Falu Program (MFP) és a TOP keretében – ismertette Virág Mihály, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Békés megyei igazgatója nemrég Békéscsabán, a megyei önkormányzat által szervezett fórumon.

L. B.

Úgy volt, hogy tavaly a MFP részeként 2,5 milliárd forintból korszerűsítenek Zsadány, Hunya és Medgyesegyháza környékén, ezek csupán egy része valósult meg, egy része jelenleg is folyamatban van vagy későbbre tolódik.

Ismertette, miszerint a jövőben az MFP részeként 20 kilométer utat újítanának fel 3,2 milliárd forint értékben, a tervek szerint Zsadány, Doboz, Békésszentandrás, Szarvas, Kétegyháza és Medgyesegyháza környékén várhatók munkálatok. A TOP keretében pedig 9,7 kilométert tennének rendbe 1,5 milliárd forint értékben, az elképzelések szerint Gyula, Gyomaendrőd, Kevermes, Kétegyháza és Mezőberény térségében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában