Békéscsaba

2020.01.22. 12:22

Érzelmi hullámvasút várható a színpadon

A héten mutatják be Gregg Opelka: C’est la vie… (...Ilyen az élet) című zenés darabját a békéscsabai Jókai színházban.

V. N.

A két főszerepet Liszi Melinda és Vidovenyecz Edina játssza /Fotó: A szerző felvétele/

A rendezői feladatokat a Jászai Mari-díjas Bartus Gyula vállalta magára, aki azt ígérte, hogy az előadás két szereplője fel fogja forgatni a teret, le fogja bontani a körülöttük lévő világot. A rendező a főpróbán egyúttal azt is elárulta, hogy a zenei betétekkel teletűzdelt előadás alatt a nézők két színésznő, bárénekesnő életébe, múltjába és jelenébe pillanthatnak bele.

– Az idősebb, tapasztalt színésznőn végigment már a hetven centi mélyen szántó eke, és ennek bölcselete, lerakódása, a meg nem oldott élethelyzeteinek hurcolása adja az ő jelenlétét. Mellette tűnik fel egy pályakezdő, hebrencs, naiv fiatal kolléganő. Az ő kapcsolatuk alakulását, közös lázadását, és ennek következményeit követhetjük végig a színpadon – osztotta meg a rendező.

A két főszerepet Liszi Melinda és Vidovenyecz Edina játssza /Fotó: A szerző felvétele/

A főszerepeket Vidovenyecz Edina és Liszi Melinda játssza, illetve mellékszereplőként feltűnik a darabban Kovács Zoltán, aki zongora játékával teszi teljessé az előadást. Az érzelmi hullámvasútnak ígérkező darabot január 24-től láthatja majd a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában