Budapest

2020.01.12. 16:20

Békés megyei felsőoktatási intézmények is bemutatkoztak

Az érdeklődés óriási, a kínálat bőséges, sokszínű és nemzetközi színvonalú volt – így összegezhetjük a megyénk középiskolásai által is meglátogatott, hétvégén Budapesten megrendezett Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, ami azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre.

Cs. I.

A felsőoktatási kiállítás sok fiatalt vonzott megyénkből is

Az educatio feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a diákokat, a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel.

A felsőoktatási kiállítás sok fiatalt vonzott megyénkből is

A budapesti Hungexpoban tartott több napos seregszemlén közel 200 kiállító standjánál lehetett nézelődni, kérdezni, érdemi információkat szerezni. Majd 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói, oktatói adták át a legfontosabb információkat képzésekről, szokásokról, kollégiumi elhelyezésről és akár a tanulmányokat követő jövőképről is. Az orosházi Táncsics gimnázium diákjai szombaton jártak az expón, ahol képzési kínálatával megjelent a Kodolányi János Egyetem és a Gál Ferenc Főiskola is sok megyei információt megosztva az érdeklődőkkel.

A szerző felvételei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában