Videóval

2020.01.16. 15:27

A Republic nem zenélni, hanem szülinapozni érkezett Orosházára

Az Egységes Szociális Központ Vadvirág Esély Klubja 2002. január 15-én nyitotta meg kapuit az értelmileg akadályozott személyek napközbeni ellátására.

Cs. I.

Republic három tagja vendégeskedett a klubban /A szerző felvétele/

A kezdetek óta komoly szakmai munka mellett rengeteg közösségkovácsoló programot szerveznek a klubtagoknak. Erről is beszélt a fennállásának a 18. születésnapját ünneplő klub csütörtöki ünnepi összejövetelén Bohus-Krajó Tünde szakmai koordinátor.

Republic három tagja vendégeskedett a klubban /A szerző felvételei/

A nagykorúvá „cseperedett” klubban nagy volt az izgalom: meglepetésvendégre vártak a résztvevők csütörtökön délután. Amikor bekanyarodott a mikrobusz Republic felirattal, többen már sejtették, az együttes tagjaival lehet majd egy rendhagyó, szülinapi beszélgetős műsornak a részesévé válni. Boros Csaba és két zenésztársa gördítette be a terembe a hatvan szeletes ünnepi tortát nagy taps kíséretében. A zenekar tagjai előzetesen elmondták hírportálunknak, hogy mozgalmas év elé néznek, már tele a naptár fellépésekkel. Harminc éves a zenekar, méltó módon kívánnak megemlékezni erről az évfordulóról, és nagyon várják a márciusi Aréna-koncertet.

S hogy miként kerültek csütörtökön Orosházára? Menedzserüket megkeresték a vadvirágosok és...

– Ma semmi dolgunk nem volt – mondta nevetve Boros Csaba. – Most kivételesen nem zenélni, hanem tortázni jöttünk. Reméljük, ezzel is nagy meglepetést szerezhetünk a vendéglátóinknak. Egyébként számunkra ez a közeg nem idegen környezet. Kiemelten érzékenyek vagyunk, ha sérült vagy fogyatékkal élő embertársainkról van szó. Ikerfiaim közül Ákos is fogyatékkal élő fiatal – tette hozzá személyes érintettségét Boros Csaba.

A zenészek a torta felszegése előtt meséltek önmagukról, civil mindennapjaikról, arról, hogy ki, mit szeret csinálni, és kíváncsian visszakérdeztek: ki emlékszik arra, amikor Gyopárosfürdőn volt Republic koncert?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában