Orosháza

2019.12.06. 09:50

Rucz Éva lelke szárnyal, szaladna utána, de nincs mivel

Egyre többen állnak Rucz Éva „lábatlankodó” projektje mellé. Szerveztek gyűjtést, ezen a héten pedig Molnárné Bali Anett masszőr egy napi bevételével gyarapítja azt az összeget, amivel a lábát elvesztő asszony közelebb kerülhet egy modern protézis beszerzéséhez.

Cs. I.

Fotó: Juci

Pénteken Éváért masszíroz, és felhívást is intézett a „Dolgozz Éviért!” nap sikere érdekében. Szombatra vidám, zenés délelőttöt szerveznek, ahol szintén lesz masszázs, felajánlás, sütizés, vidámkodás, ahogyan a mozgásában korlátozott Éva is szeretné élni a mindennapjait. Arra biztatnak a kezdeményezők, minél többen tegyenek a jó ügyért.

Négy éve veszítette el a jobb lábát, de a vidámsága megmaradt /Beküldött fotó/

– A kétmillió forintból sok hiányzik. Azt csak ilyen önzetlen segítőkkel vagyok képes előteremteni – mondta meghatottan az érintett. Rucz Éva négy éve veszítette el a jobb lábát. Most arra gyűjtenek, hogy egy használható lábprotézissel önállóan, teljes életet élhessen.

– Aki segít, az megajándékoz engem a szabadsággal. A testem évek óta segítségre szorul, de a lelkem szabad, utol szeretném érni – mondta könnyeivel küszködve.

Kapcsolódó tartalmak:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában