videóval

2019.12.06. 12:39

Nem szokványos karácsonyi dallal rukkolt elő Varga Viktor

A kreatív, sokszínű és olykor meghökkentő énekes eltért a megszokott ünnepi dal sablonoktól és különleges hangulatú karácsonyi számmal ajándékozta meg rajongóit.

beol.hu

– Régóta szerettem volna írni egy olyan karácsonyi számot, ami kicsit más, mint a megszokott. Pont amilyenek mi vagyunk. A célunk az volt, hogy minden korosztálynak legyen benne valami, ami tetszik, ezért ilyen sokrétű a dal. A klipben is a humort, az őszinteséget és az egyszerűséget helyeztük előtérbe, amellett, hogy közérthető módon a családok összehozása, a közös ünneplés népszerűsítése is cél. Azt az érzést közvetítjük, mikor mindenki boldog, és együtt várakozunk, ünneplünk. A szüleim számomra csodálatos gyermekkort teremtettek, és örömmel emlékszem vissza a karácsonyainkra – mesélte a békéscsabai gyökerekkel rendelkező énekes.

A dalhoz Viktor a vajdasági Zabos Regina jazz énekesnőt kérte fel közreműködőnek, de a számban felcsendül egy sándorfalvi gyermekkórus is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában