Csabai kalandozások

2019.12.17. 16:15

Helytörténeti, helyismereti játékot hirdettek Békéscsabán

Csabai kalandozások címmel helytörténeti, helyismereti játékot hirdet a város óvodás gyermekközösségeinek, csoportjainak, általános iskolák alsó osztályainak, valamint családoknak az önkormányzat, a városvédő és városszépítő egyesület, illetve a városi médiacég – jelentették be kedden a Lencsési általános iskolában tartott sajtótájékoztatón.

Licska Balázs

Fotó: Imre Gyorgy

Berényi-Nagy Péter előadóművész, a játék ötletgazdája, Varga Tamás alpolgármester, Ugrai Gábor, az egyesület elnöke, Vida András, a suli igazgatója is arról beszélt: szeretnek Békéscsabán élni, a város rengeteg értékkel bír, ezekre szeretnék felhívni a legkisebbek figyelmét is. Ugrai Gábor kiemelte, érdemes például turistaszemmel és nem helybeliként végigmenni a városon.

Varga Diána, Berényi-Nagy Péter, Varga Tamás, Ugrai Gábor és Vida András a sajtótájékoztatón /Fotó: Imre György/

Varga Diána, a Békéscsabai Médiacetrum Kft. főszerkesztő-helyettese elmondta, ajánlott figyelni az ingyenes városi újság, a Csabai Mérleg következő lapszámait, valamint a behir.hu portált, hiszen a játékot azokon keresztül bonyolítják le, a részletek ezeken a felületeken ismerhetők meg. A játékra nevezni a Csabai Mérlegben megjelenő nevezési lap kitöltésével lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában