Gondolsz-e rám?

2019.11.10. 06:25

Balázs Pali szerepet vállalt új videóklipjében

Az ominózus képkockákban Balázs Pali maga vállalt szerepet! Minderre az elmúlt 23 évben még nem volt példa, amióta az énekes pályafutása elindult.

Beküldött fotó

Balázs Pali az új " target="_blank" rel="nofollow">„Gondolsz-e rám?” című dalához készült videoklipben esett át a tűzkeresztségen.

– Ez valóban nagy mérföldkő a klipkészítéseim történetében, hiszen mindig ügyeltem arra, hogy megmaradjak énekesnek, a sztorikat általában színészek játszották el. Most azonban engedtem a rajongói kéréseknek, s nem csak előadóként, hanem a szerelmi történet férfi főszereplőjeként is beleálltam a klipbe.

Beküldött fotó

A dal a zenész új világot – a teljes zenei és arculati megújulást – 40 nap alatt arany státuszt elért „ Majd holnap írok „ című lemezén jelent meg, s azonnal a rajongók kedvencévé vált.

– Szép szerelmes, lírai szerzeményről van szó, amit gyorsan megkedveltek a szimpatizánsok, ezért kifejezetten az ő kedvükért vállaltam így a klipet, hogy még hitelesebbé váljon a zenei és képi világ. És igen, még ágyjelenetre is vállalkoztam, hiszen egy szerelmi történetnek ez is a része. Természetesen volt néhány álmatlan éjszakám még mielőtt döntöttem, de remélem ez az kis apróság is hozzájárul majd a dal sikeréhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában