biztonság

2019.10.15. 17:23

Térfigyelő kamerákat szereltek fel Békéscsabán

Újabb két térfigyelő kamerát helyeztek üzembe nemrégiben Békéscsabán: egyrészt a Kazinczy-lakótelepi üzletsoron, másrészt pedig az Áchim L. András-lakótelepi játszótérnél. A közelmúltban telepített berendezéseket ugyancsak a közterület-felügyelet kezeli, azok, hasonlóan az eddigiekhez csatlakoznak a kiépített diszpécserközpontba – tájékoztatták szerkesztőségünket az önkormányzatnál az üzemeltetés részleteiről.

L. B.

Egy korábbi sajtótájékoztatón Szarvas Péter polgármester elmondta: amíg öt éve mindössze hét térfigyelő kamera működött a városban, addig a fejlesztéseknek köszönhetően ez a szám – a mostaniakkal együtt – az idei esztendőre több mint ötvenre emelkedett.

Elhangzott az is, hogy a Modern Városok Program révén további eszközöket telepítenének, például Jaminába, az ottani rendelőintézethez, a Lencsési-lakótelepre, valamint a piac környékére, erősítve mindezzel a város közbiztonságát.

Borítókép illusztráció: Shutterstock.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában